Al Haramain Oudh Ma'Jun Mailki ладан

Марка Al Haramain

Варіація Al Haramain Oudh Ma'Jun Mailki

Вверх

Опис парфуму Al Haramain Oudh Ma'Jun Mailki

Оцінка

Флакон

Стійкість аромату

Інтенсивність

Загальне враження

Ладан – це ароматична смола, яку отримують з ладанного дерева. Завдяки своєму приємному східному аромату він широко використовується для очищення приміщень або предметів, а також для духовного очищення людини. Згідно з різними повір’ями за допомогою ароматів можна очистити свою душу. Ладан часто використовується в різних комбінаціях, наприклад з миррою і бальзамом, тоді він під час спалювання виділяє специфічний пряний аромат. Існує чотири основні типи смоли. Кожен тип відрізняється, перш за все, часом збору врожаю. Смолу отримують шляхом відрубування кори дерев, під час цієї процедури з дерева виділяється та витікає деревна смола, яка твердне і нагадує сльозу. Ладанне дерево росте в дикій природі, в дуже незвичних і несприятливих умовах, наприклад на скелях. Смола має високий вміст терпенів, сесквітерпенів і дитерпенів, завдяки яким при горінні виділяється сильний аромат. Якісний ладан широко використовується в католицькій церкві в обрядах і молитвах. Різні комбінації ладану та його ароматів можна також використовувати в домашніх умовах, де вони наповнять приємним запахом всю оселю, подарують розслаблення під час приємного відпочинку. Відчуйте особливий аромат з відтінком Сходу і насолоджуйтеся очисним впливом ладану!

Використання ладану

Для обкурювання ладаном вам потрібно: кадило, пінцет, швидкозапальне вугілля, сірники або запальничка. Також можна використовувати чистий, сухий пісок, але він не являється необхідним компонентом. У разі використання піску насипте його в кадило так, щоб він утворив приблизно сантиметровий шар. Візьміть пінцетом швидкозапальний вуглик і запаліть його. Нагрівайте вуглик близько двадцяти секунд, поки він не перестане іскрити. Після цього покладіть його в кадило. Приблизно через хвилину можна починати сипати ладан на вуглик. Починати слід з малої кількості, поступово збільшуючи дозу відповідно до особистих побажань.

Вказівки з техніки безпеки при використанні ладану

Ладаном заборонено користуватися дітям. Для обкурювання слід завжди використовувати призначене для цього кадило. Не залишайте без нагляду кадило із запаленим вугликом. Після завершення спалювання слід загасити вуглик водою.

Вверх

Оцінка Al Haramain Oudh Ma'Jun Mailki

  • 26 березня 2016 р.
    Мах

    дуже цікава штука..Щоб прям ладан. , так не зовсім. Дрібненька тирса, як означено - з удової деревини, просочена досить рясно ароматичними сполуками, масляниста. На розжареному вугіллі дуже щільно і досить тривало випаровує ароматичний пар, без горілого акценту, але з димним відтінком . Аромат спеціфічний,міцьний, свіжий, багатий, східний, дещо схожий на віддушки прального порошку, але цікавіший, соковитіший, своєрідний, дає наприкінці відтінок кальянного тютюну. Дуже концентрована річ, класти на вугілля треба зовсім небагато. Тримається не дуже довго в повітрі, але достатньо, надає особливої атмосфери у приміщенні. Можна експериментувати зі спиртовими настоянками цього продукту, віддушці чого завгодно у холодному стані, чи у виробі мила ручної роботи..Окремо можна відзначити упаковку, комплектацію та оформлення - пабагатому, безперечно, дуже якісно! Кому таке цікаво - рекомендую!

Що ви думаєте про Al Haramain Oudh Ma'Jun Mailki?

Поле, позначене зірочкою *, обов'язкове для заповнення.


Оцінка *

1 2 3 4 5 0 - найгірша, 5 - найкраща

1 2 3 4 5 0 - найгірша, 5 - найкраща

1 2 3 4 5 0 - найгірша, 5 - найкраща

1 2 3 4 5 0 - найгірша, 5 - найкраща



notino balicky

Menu

телефонуйте безкоштовно 0 800 500 127